Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

Termékek / Babák

Amit tudni érdemes!

Vannak az otthont kereső babák, akik készen várják, hogy valaki leges legjobb barátja legyen. Őket mindig megtalálod ide kattintva, hogy éppen ki várakozik türelmetlenül, hogy hazavigyék.

Van a babagyár :) Nem a mennyiség a meghatározó ebben a gyárban hanem a személyre szabás. Amikor Te mondod meg, hogy milyen legyen az a baba amit elképzelsz a gyerekednek. Ezeknek a babáknak az elkészülési ideje több napot vesz igénybe. Kezdődik az egyeztetéssel, majd a megformálással és időközben mindvégig kapsz képeket a folyamatról.

A babázás mindkét nemű gyermek életében megjelenik már egészen kicsi korban: ilyenkor az átélt élményeit játssza újra, és egyben készül életének legfontosabb feladatára: az anya és az apa szerepre. Nem mindegy hát, hogy ilyenkor mit tart a kezében, mire vetíti ki érzelmeit. Egy baba kitüntetett szerepet foglal el a gyermekek játékai között, Ő az emberek mása. Nemcsak a lányok, hanem a fiúk is babázhatnak, hiszen egykor belőlük is apa lesz. Gondoljunk csak bele, a kisfiúk ugyanúgy ölelgetik, dédelgetik a plüssállatkáikat egészen óvodás korukig, miért ne tehetnék ezt egy babával is.Élettartamuk egy kevés odafigyeléssel rendkívül hosszú lehet, gyerekünk babája akár felnőtt korában születő gyermekeit is kiszolgálhatja majd.


Waldorf ihletésű baba: közel 49-51 centiméteres nagy babák amelyek többségében személyre szabottak és a babagyárban készülnek. -Rendelni e-mailen vagy itt tudsz.

Langaletti baba a nagyobb gyerekek játszótársa, hiszen egyszerre tud lenni kistini, királylány, kosaras, vagy az minek csak éppen elképzelik a gyerekek. 43 cm nyurga, könnyen öltöztethető, könnyen tisztítható és mindefele könnyen lehet cipelni Itt egy videó róla

Zuloo , 35 cm magas baba amire minden meg babázó de lassan kiskamasz korba lépett lánynak szüksége van. Könnyen öltöztethető babák így lehet hercegnő lehet pizsomás kócos kamasz de akár táskáját cipelő sulis lány is.
Könnyen tisztítható mosógépben is. Testanyaga német baba test anyag tölteléke antiallergén puff.

Szuszi baba története úgy kezdődött, hogy egy anyuka keresett meg, hogy szüksége lenne a kicsijének egy valamire. Ami baba de mégsem, ami manó de mégsem. Ami puha, hozza lehet bújni, ölelgetni szeretgetni, ami társ a nappalokban és éjszakákban. Így születtek a Szuszik.

Babákat e-mailben vagy ide kattintva rendelhetsz.


A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON
Adatvédelmi tájékoztató Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data