Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

Termékek / Babra könyvek

20 perce nagy a csend és te rohansz, hogy mi történt?! Belesel a szoba ajtaján és a gyereked pakolászik, forgat, csiptet, gombol, ruhát szárit, gügyög, mosolyog és te megiszod a kávédat csendben.

A csendes, textil könyvek mindamellett, hogy színesek és érdekesek fejlesztenek is. Elsősorban a finom motorikát fejlesztik, tanítják a koncentrációt-kitartást és nagyszerű játék is. A textil, foglalkoztató könyvek, ki hogyan nevezi őket egészen kis kortól lehet használni egészen 6 éves korig. Úgy van kitalálva, hogy ne csak egy bizonyos korban tudják használni hanem többször elő lehessen venni, kis korban színeket tanulni, majd mesét mondani , cipőt bekötni stb. Természetesen ahhoz, hogy biztonságosan tudja használni a gyerek a kisebb apróbb dolgokat el majd elő kell pakolni : ) mindent a maga idejében : )

Mini babra - babák számára remekképességfejlesztő, és izgalmas, interaktív játék.Amíg a gyerkőcök eljátszanakvele, fejleszti a - kreativitást - fantáziát - finom-motorikát - kéz-szemkoordinációt - memóriát - jobb és bal agyféltekét tornáztatja - megtanítja akülönböző formák felismerését - fejleszti a logikus gondolkodást.o-1,5 év közötti gyerekeknekajánlom. Puha párnás könyvecske, ami roppant színes, recsegő, érdekes játék akicsiknek.

Babra könyveket e-mailben vagy ide kattintva rendelhetsz.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON
Adatvédelmi tájékoztató Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data