Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

Vissza

GYÍK babák

Blog - 2019-09-18

Amikor a babák készülnek, formálódnak úgy lehet elképzlni mintha egy

szobor készülne. Csak ezek a kis teremmények nem agyagból vannak hannem

egy másik természetes anyagból, gyapjúból.

Waldorf ihletéső babák

Külső rétegük amit nevezzünk babab test anyagnak, ökotex baba varráshoz szőtt, vastag, nem festett (egy speciális hurkolt anyag,ami viszonylag jól bírja az igénybevételt ) pamut. Ennek tölteléke gyapjú amiről tudjuk, hogy csodálatos szinte "élő" anyag ami a lanolin tartalmának köszönhetően legfontosabb tulajdonsága az öntisztuló képesség. Ez nagyon fontos hiszen ezek a babák nem moshatóak mosógépben. De erről itt olvashatsz bővebben: http://zacsika.com/babak-tisztitasa Többségük haja fonalból készül , amely szálanként van behurkolva egy kis sapka szerű horgolmányba ,ami alapként van a fejre rögzítve igen szorosan, hogy minél tovább bírja a gyerek szeretgetését, ölelését, törődését :)

Itt a fonalaknál megjegyezném, hogy amelyik 100% gyapjú az hajlamosabb a szöszözésre, amelyik acryl az meg hajlamosabb a bolyhosodásra.A gyapjú hajú babák többségénél racka júh nyers gyapját használom, vagy az angora kecske szőrét.. Ezek kis műhelyünkbe igen mocskosan és elég szagosan érkeznek így első fázisban fésülés, tisztítás, mosás vár rájuk. Majd ezután jön a festés, majd ismét mosás, fesülés, szárítás, varrás. Igen hosszas folyamat amíg a haj szép színben és illatosan kész lesz arra, hogy egy babácska fejére kerüljön.

Viszont bármelyikből is készüljenek a hajak egy zacsika baba élettartama igen hosszú tud lenni, így akár a gyerek felnőtt korában tovább is ajándékozhatja.

Amikor egy zacsika babát vásárolsz egy élményt, egy érzést, egy emléket kapsz amelyre jó lesz vissza gondolni felnőttként és időnként megölelni és visszagondolni a szép gyerekkorra. Mivel minden baba egyedi megrendelés alapján készül ezért kérlek a rendelési időnél ezt vedd figyelembe.


A Langaletti babák mondhatom a kedvenceim :) Nyúrga hosszú testükkel elragadóan tudnak a kicsi és nagyobb lányok jó barátai lenni. Fejük gyapjúból készül testük viszont antiallergén tömő anyagból, ezért kis hőfokon, rövid programon moshatóak mosógépben.

Mindenik baba öltöztethető, csere ruhára is van lehetőség.A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON
Adatvédelmi tájékoztató Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data