Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

Vissza

GYÍK fejlesztő babra

Blog - 2019-09-18

Tudtad?
A csendes könyvek mindamellett, hogy színesek, érdekesek, fejlesztenek is. Textilből készülnek, 2-6 év közötti gyereknek. Elsősorban a finom motorikát fejlesztik, segítik a kéz-szem koordinációt, tanítják a koncentrációt- kitartást, és nagyszerű játék is.

Hogyan válasszak?
Vannak fix oldalak amikből választani lehet. Azt tanácsolom ha magad rakod össze a kicsi könyvét mindenképpen tartsd szem előtt, hogy a könyv hivatása a fejlesztés. Ne csak egy tevékenységre koncentrálj. Ha nem megy egyedül bátran írj és segítünk.

Kívánság matató?
A kívánság matató árban és összetételben is eltérő. Itt egyedi kívánságokat igyekszünk elkészíteni persze mindezt előzetes egyeztetés után.

Hogy ez árban miért változik?
Mert olyan oldalakat tartalmaz aminek megtervezése, kiszabása, megvalósítása, sokkal több időt vesz igénybe, így a munkaórák száma is jelentősen megnő.

Mennyit kell várni egy matatóra?
Készleten nagyon ritkán vannak könyveink mivel szinte minden könyvben vannak egyedi rendelések. A matató optimális esetben 3-4 nap alatt elkészül és a szállítási idő belföldre maximum 5 munkanap. Az, hogy eltud-e készülni a kért időpontra attól függ mennyi megrendelésem van.

Ezért fontos az egyeztetés.A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Kedvencek
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 800 RON
Adatvédelmi tájékoztató Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data